“Tijdens een inspiratiedag heeft Sabien ons meegenomen in de wereld van zakelijk vlogen. Naast kennis en praktische tips was het vooral haar persoonlijke verhaal en aanpak die ervoor heeft gezorgd dat zelfs de meest cameraschuwe collega’s uiteindelijk vol zelfvertrouwen aan de slag gingen.”

Gelderse Sport Federatie

Annemieke van de Grint

Manager strategie & beleid / Adjunct-directeur Gelderse Sport Federatie

“Een hele fijne samenwerking! Sabien stemt goed af. De vlog die Sabien heeft gemaakt voor TriUnity geeft onze boodschap authentiek en duidelijk weer.”

Review

Mireille Hopman

Directeur, autisme coach & loopbaanbegeleider TriUnity

“Hele prettige samenwerking en professioneel eindproduct. Sabien luistert goed naar de wensen van de klant en levert kwaliteit! Ik beveel haar ten zeerste aan!”

Regio Nijmegen On Stage

Monique Vermeulen

Projectleider Regio Nijmegen On Stage

“Samen met Sabien heb ik een zakelijk vlog voor mijn bedrijf gemaakt. Sabien verstaat de kunst van goed kunnen luisteren naar mijn wensen. Ze is enthousiast en professioneel. Het eindresultaat daar Benin echt trots op! endaar is Sabien absoluut hoofdverantwoordelijk voor! Nogmaals dankjewel voor je geweldige inzet.”

Review

Carla Lammers

Ritueel begeleider bij afscheid, Spreker bij uitvaarten

“Super informatieve workshop gevolgd over zakelijk vloggen. Sabien weet duidelijk waar zij over het heeft en is doeltreffend in het advies waarin zij voorziet. Aanrader!”

review

Rutger Ottens

Makelaar WitteWoning Makelaars Nijmegen

“Ik ben blij dat we samengewerkt hebben. Het product ( de zakelijke vlog) is supergaaf geworden! Top!”

Sportservice Apeldoorn

Anne Rose Mansholt

Sport- en beweegconsulent Talentontwikkeling Sportservice Apeldoorn

“Sabien heeft een frisse blik en positieve uitstraling, waardoor haar vlog een nieuwe verbeelding van een onderwerp genereert. Luchtig en met veel aandacht en liefde voor het onderwerp, stelt zij mensen voor de camera op hun gemak en voelt het resultaat als heel vanzelfsprekend. Super fijne samenwerking!”

Erny Boots

Managing director Ronald Mcdonald Huis Nijmegen

“Via Start-Up Nijmegen ben ik in contact gekomen met Sabien Kuster van Qster Productions. Omdat we vanuit ROC Nijmegen graag samenwerken met jonge startende ondernemers heeft Sabien een indrukwekkende zakelijke vlog gemaakt over het eenjarig bestaan van @MovetoMatch. Samenwerking was top! Kwaliteit was top! Dank Sabien en veel succes met de vervolgstappen!”

Anja Hagenaars

Directeur Hospitality – Veiligheid – VAVO – Zakelijke Dienstverlening en Leven Lang Ontwikkelen bij ROC Nijmegen

“Een kijk in ons bedrijf is zeker gelukt met de vlogs die Sabien voor ons heeft gerealiseerd. Ze duikt in de materie en combineert dat met haar creativiteit. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten en de vlogs worden online goed bekeken. Wij zijn er blij met deze samenwerking!”

Han Schel

Directeur/eigenaar

“Sabien is een enthousiaste en professionele vlogger en denkt in mogelijkheden. Ik ben erg tevreden over het resultaat!”

Harold Ottens

Contentmarketeer

“Sabien Kuster van Qster Productions heeft twee superleuke vlogs voor ons kantoor gemaakt. Goed geluid, mooi gefilmd, fijn gemonteerd. Thanks Sabien!”

Joost Duin

Directeur/eigenaar

“Wij hebben met Sabien een hele fijne samenwerking ervaren. Ze heeft zich voor de tijd goed ingelezen in het bedrijf waardoor het concept aansloot aan onze wensen. Ze neemt de medewerkers mee in haar enthousiasme en stelt ze op hun gemak voor de camera. Wij zijn erg blij met het eind resultaat.”

Review

Tristan Schel

Directeur/eigenaar