Referenties

“Sabien heeft een frisse blik en positieve uitstraling, waardoor haar vlog een nieuwe verbeelding van een onderwerp genereert. Luchtig en met veel aandacht en liefde voor het onderwerp, stelt zij mensen voor de camera op hun gemak en voelt het resultaat als heel vanzelfsprekend. Super fijne samenwerking!”

Erny Boots

Managing director Ronald Mcdonald Huis Nijmegen

“Via Start-Up Nijmegen ben ik in contact gekomen met Sabien Kuster van Qster Productions. Omdat we vanuit ROC Nijmegen graag samenwerken met jonge startende ondernemers heeft Sabien een indrukwekkende zakelijke vlog gemaakt over het eenjarig bestaan van @MovetoMatch. Samenwerking was top! Kwaliteit was top! Dank Sabien en veel succes met de vervolgstappen!”

Anja Hagenaars

Directeur Hospitality – Veiligheid – VAVO – Zakelijke Dienstverlening en Leven Lang Ontwikkelen bij ROC Nijmegen

“Een kijk in ons bedrijf is zeker gelukt met de vlogs die Sabien voor ons heeft gerealiseerd. Ze duikt in de materie en combineert dat met haar creativiteit. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten en de vlogs worden online goed bekeken. Wij zijn er blij met deze samenwerking!”

Han Schel

Directeur/eigenaar

“Sabien is een enthousiaste en professionele vlogger en denkt in mogelijkheden. Ik ben erg tevreden over het resultaat!”

Harold Ottens

Contentmarketeer

“Sabien Kuster van Qster Productions heeft twee superleuke vlogs voor ons kantoor gemaakt. Goed geluid, mooi gefilmd, fijn gemonteerd. Thanks Sabien!”

Joost Duin

Directeur/eigenaar

“Super informatieve workshop gevolgd over zakelijk vloggen. Sabien weet duidelijk waar zij over het heeft en is doeltreffend in het advies waarin zij voorziet. Aanrader!”

Rutger Ottens

Directeur/eigenaar WitteWoning Makelaars Nijmegen