Zakelijke vlogs

Wil jij vlogs inzetten voor jouw bedrijf?

Zo kun je op een unieke en persoonlijke manier communiceren met jouw doelgroep. Laat dat échte kijkje achter de schermen bij jouw bedrijf zien. Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven. Laat zien wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Zo wek je vertrouwen en vergroot je de betrokkenheid met je doelgroep.

Zakelijk vloggen inzetten voor bedrijven

Arbeidsmarktcommunicatie

Kom jij moeilijk aan nieuwe medewerkers? Terwijl je medewerkers iets heel moois kan bieden en perfecte vacature teksten hebt. Waarom blijven de vacatures toch open staan?

Heb jij er ooit aan gedacht dat je als bedrijf soms een te perfect plaatje schetst. Als iemand op zoek is naar een nieuwe baan kan een perfect plaatje juist afschrikken.

Wat wil een potentiële medewerker zien? Het echte plaatje natuurlijk! Je wil zien waar je écht komt te werken en hoe de organisatie écht in elkaar steekt.

Je kent vast de standaard teksten in een vacature: “Wij zijn een informele organisatie…”. Laat dat maar eens zien!

Interne communicatie

Hoe zorg je ervoor dat collega’s op de hoogte blijven van elkaars werk?

Als een organisatie groeit, uit verschillende afdelingen bestaat en op verschillende locaties werkt, hoe zorg je er dan voor dat collega’s op de hoogte blijven van elkaars werk?

Intern communiceren! Goed intern communiceren zorgt voor meer verbondenheid en betrokkenheid binnen de organisatie.

Maar, hoe dan? Door middel van interne vlogs! Zo worden collega’s op een laagdrempelige manier van elkaars werk op de hoogte gebracht én ben je op een persoonlijke manier aan het communiceren.

Zakelijk vloggen inzetten voor bedrijven
Zakelijk vloggen inzetten voor bedrijven

Externe communicatie

Wil jij op een unieke en persoonlijke manier communiceren met jouw doelgroep? Laat dat échte kijkje achter de schermen bij jouw bedrijf zien.

Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven. Laat zien wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Zo wek je vertrouwen en vergroot je de betrokkenheid met je doelgroep.

Elke vlog is kort maar krachtig!

  • voor een bepaald doel;
  • voor een bepaalde doelgroep;
  • brengt een bepaalde boodschap over.

Na het kijken van de vlog weet jouw doelgroep precies wat zij van jouw bedrijf willen weten!

Contact opnemen

Heb jij een vraag of wil jij eens sparren over zakelijke vlogs voor jouw bedrijf?