Eventvlog / Aftermovie

Wil jij een eventvlog / aftermovie laten maken?

Organiseer jij een congres, symposium of een ander zakelijk event? Dan is een eventvlog / aftermovie waardevol om te laten maken.

Regio Nijmegen On Stage

Dit is een eventvlog voor Regio Nijmegen On Stage tijdens hun ‘beroepenfeest’.

Op dit event gaan vmbo leerlingen in gesprek met verschillende beroepsbeoefenaren over hun beroep en werkdag. Zo krijgen zij hulp bij hun beroepskeuze.

Sabien neemt je mee voor een kijkje op dit event. Zij gaat in gesprek met verschillende beroepsbeoefenaren en leerlingen. Zo krijg je niet alleen een goede sfeerimpressie van het event, maar ook een stuk inhoud over het event.

Wat is een eventvlog / aftermovie?

Een eventvlog / aftermovie is een korte, dynamische videofilm met een sfeerimpressie van jouw event. De ‘eventvlogger’ neemt jouw doelgroep mee voor een écht kijkje op het event. Het leuke is dat sfeerbeelden worden gecombineerd met interviews. Tijdens het event zal de eventvlogger verschillende gasten en/of sprekers interviewen over het event of over een bepaald thema wat aan het event is gekoppeld. Zo krijg je niet alleen een goede sfeerimpressie van het event, maar ook een inhoudelijk verhaal.

Waarom een eventvlog / aftermovie laten maken?

Een eventvlog / aftermovie geeft een leuke, echte en inhoudelijke terugblik op het event. Handig en leuk om in een ’terugblik-mail’ na het event mee te sturen voor de mensen die aanwezig waren bij het event om erop terug te kijken, maar ook om met je doelgroep te delen op jullie social media kanalen. Verder is het ook voor mensen die niet bij het event aanwezig konden zijn fijn en nuttig dat zij een echte kijk op het event krijgen. Zo kun je je doelgroep warm maken om naar het volgende event te komen.

Gemeente Nijmegen

Eventvlog

Aftermovie
Gelders Sportakkoord

Eventvlog

Contact opnemen

Heb jij een vraag of wil jij eens sparren over een eventvlog?